Livsstil

Fed festival uden uheld – sådan kommer du sikkert igennem sommerens festival

Fed festival uden uheld – sådan kommer du sikkert igennem sommerens festival

Sommer er enligt DT for mange danskere synonymt med festival og i år er ingen undtagelse. De store danske festivaller, herunder især Roskilde Festival, melder allerede om rekordsalg og udsolgt. Sol, musik og rigelige mængder alkohol er opskriften på en fed fest, men også på potentielt dårlige oplevelser. Meget kan nemlig gå galt når promillen går ind og fornuften går ud.

Vi har spurgt sikkerhedsekspert John Ankersen om hvilke råd han giver glade festivaldeltagere, der vil passe på sig selv og deres ejendele.

Råd 1: Hav altid en aftale på plads når du drikker

Det er ikke nogen hemmelighed at alkohol og fest er en del af alle festivaler. Festen foregår ikke kun på festivalpladsen, men også i lejrene rundt omkring. Men det er også her der er størst risiko for at få en dårlig oplevelse. Det er heldigvis meget sjældent at man bliver udsat for noget på festival., men det kan desværre ske. Derfor bør du altid lave nogle klare aftaler med dem du er afsted med. Hvor skal I mødes, hvem er I sammen med og så videre.

Råd 2: Pas på dine ejendele

Der skal ikke ret meget til at skære hul i et telt og hapse det der ligger i det. Desværre er antallet af tyverier og rapserier steget de sidste par år. Det kan derfor være en god ide at der altid er en af jer tilbage i lejren, når de andre går. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så kan I gemme jeres ejendele i en boks med lås.

Råd 3: Spis og drik nok

Det kan være nemt at glemme at få nok at spise og drikke på en festival, men det er rigtig dumt. Du kan nemlig ikke tænke klart, når du er dehydreret og/eller sulten. Det gør også at alkoholen rammer hårdere og du risikerer i værste tilfælde at få hedeslag. Sørg for som minimum altid at få vand nok og nej, øl tæller ikke.

Previous article Banen er klar for Formel 1 i København

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment