Business

Tesla at skære tusindvis af arbejdspladser i rentabilitetsdrevet

Tesla at skære tusindvis af arbejdspladser i rentabilitetsdrevet

Tesla sagde, at den planlægger at skære 9% af sin arbejdsstyrke som led i en omstrukturering med det formål at reducere omkostningerne og øge rentabiliteten.

Afskedigelserne hos Elon Musk’s elbilfirma kommer som det forsøger at øge produktionen af sin Model 3 sedan og omsætte kvartalsfortjeneste i år.Tesla sagde, at de mere end 3.000 nedskæringer vil påvirke de fleste lønmodtagere, eksklusive arbejdstagere, der producerer sine biler.
Hr. Musk sagde jobnedskæringer var en “vanskelig beslutning”.
Tesla beskæftigede mere end 37.000 mennesker i slutningen af sidste år.
“I betragtning af at Tesla aldrig har haft et årligt overskud i de næsten 15 år siden vi hr eksisteret, er overskud naturligvis ikke, hvad der motiverer os,” skrev han i en email til medarbejdere og bogført på Twitter.
“Hvad driver os er vores mission om at fremskynde verdens overgang til bæredygtig, ren energi, men vi vil aldrig nå denne mission, medmindre vi i sidste ende kan demonstrere, at vi kan være bæredygtige rentable.”

I sidste måned sagde hr. Musk, at selskabet planlagde en omfattende omstrukturering, der ville udlægge sin ledelsesstruktur I e-mailen sagde han, at nedskæringerne har til formål at eliminere dobbeltroller, og han forventer ikke, at de påvirker firmaets produktionsevne.
Tesla medarbejdere baseret på US DIY kæde Home Depot og involveret i hjemmet solbranchen Tesla erhvervet, da den købte SolarCity er blandt de berørte, sagde han.
Størstedelen af disse arbejdstagere vil blive tilbudt stillinger i Teslas detailhandel, tilføjede hr. Musk.
Michelle Krebs, eksekutiv analytiker for Autotrader, sagde, at layoffs ikke kom som en overraskelse.
“Det er klart, at Tesla er under enormt pres for endelig at få overskud og forsøger at tackle det ved at skære overhead,” sagde hun.
“Også bemærkelsesværdigt er, at Tesla ikke skærer produktionsjob på et tidspunkt, når man trykker Model 3s ud af døren, er en topprioritet.”

 

Next article Makedonien og Grækenland: Deal efter 27-årig række over et navn
Previous article Strandede migranter: Macron skælder Italien over vandmandskibet

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment