Business

Facebook privatliv: MEP’er til at trykke Zuckerberg

Facebook privatliv: MEP’er til at trykke Zuckerberg

Datoen for mødet med Mark Zuckerberg er endnu ikke fastlagt, men formanden for Europa-Parlamentet sagde, at han håbede, at det ville være i næste uge.

Forhandlingerne vil blive afholdt bag lukkede døre på et møde i Formandskonferencen med deltagelse af ledere fra de forskellige politiske grupper.

Der er planlagt en opfølgende offentlig høring.

Men denne senere begivenhed, som sandsynligvis vil være i juni, vil være til stede af forskellige Facebook-direktører.

Det sociale netværk har været involveret i en datasikkerhedsskandale, da det viste sig, at det ikke havde kontrolleret, at millioner af brugeres personlige oplysninger var blevet slettet efter at være blevet delt med Cambridge Analytica.

Den London-baserede politiske rådgivning meddelte, at det ville lukke tidligere i denne måned.
Paris tur

Den franske præsident skal også møde Zuckerberg i Paris den 23. maj.

Emmanuel Macrons kontor sagde de to mænd ville have “frank” taler om datasikkerhed og skat.

Ledere af Microsoft, Intel og IBM er også indstillet til at deltage i det en-dagers Tech for Good-topmøde på Elysee Palace.

Hr. Zuckerberg vil dog ikke besøge Det Forenede Kongerige.

Han har nægtet en anmodning om at vidne for Westminsters Digital-, Kultur-, Medie- og Sportskomité, som havde klaget over, at hans tidligere tekniker ikke havde tilstrækkelig detaljeret udseende.

“Selvom Facebook siger, at hr. Zuckerberg ikke har planer om at rejse til Det Forenede Kongerige, ville vi også være åbne for at tage hans bevis ved hjælp af videoforbindelse, hvis det ville være den eneste måde at gøre dette i løbet af vores undersøgelse”, skrev udvalgets formand , Damian Collins MP, som svar.

En talskvinde for Facebook kunne ikke sige hvem ellers hr. Zuckerberg ville møde eller hvor han ville rejse i Europa.

Men hun gav følgende erklæring: “Vi har accepteret præsidentens forslag om at mødes med Europa-Parlamentets ledere og værdsætter muligheden for dialog, at lytte til deres synspunkter og vise de skridt, vi tager for at bedre beskyttelsen af ​​folks privatliv.”

Arrangementerne har utilfreds parlamentets Brexit forhandler, som også fungerer som leder af Alliancen af ​​Liberale og Demokrater for Europa.

“Jeg vil ikke deltage i mødet med hr. Zuckerberg, hvis det holdes bag lukkede døre,” tweeted Guy Verhofstadt. “Det skal være en offentlig høring – hvorfor ikke en Facebook Live?”

Next article Kongeligt bryllup 2018: Prins Harry og Meghan giftet sig med Windsor
Previous article Nordkoreas topmøde: USAs håbfulde Trump-Kim møder vil gå videre

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment