Sport

Anthony Joshua: Deontay Wilder siger, at han har aftalt at britiske foreningskamp

Anthony Joshua: Deontay Wilder siger, at han har aftalt at britiske foreningskamp

World heavyweight champion Deontay Wilder hævder at han har accepteret at bekæmpe Storbritanniens Anthony Joshua i Storbritannien.

Den amerikanske, 32, har WBC-titlen og ønsker en forening med Joshua, WBA, IBF og WBO champion.
Han tweeted: “$ 50m tilbudet for ham at kæmpe mig næste i USA er stadig tilgængelig. I dag har jeg endda aftalt deres tilbud om at bekæmpe Joshua næste i Storbritannien.”
Joshua’s promotor Eddie Hearn fortalte Sky Sports, at han vil sende kontrakterne, men spørger sig selv, om Wilders krav er “bluster”.
Han tilføjede: “Det kommer alt sammen som et chok, at Deontay endelig kommer tilbage til os på tilbuddet og synes at acceptere vilkårene.
“En ting jeg kan fortælle dig er, at i slutningen af denne uge vil Deontay Wilder have en kontrakt foran ham, og vi vil se, om han er ægte.”

Han sagde: “Deontay sendte en mail til Joshua [søndag] aften, og jeg sendte en mandag til Barry Hearn og Eddie for at fortælle dem, at vi officielt accepterer tilbuddet om at kæmpe under de vilkår, de gav os og sende os kontrakten. ”
Hvis Joshua, 28, kæmper med den amerikanske næste, vil vinderen blive den første heavyweight til at holde alle fire anerkendte verdens titler på én gang.

Next article Jean-Claude Arnault, fotograf i Nobels prisskandale, anklaget for voldtægt
Previous article Makedonien og Grækenland: Deal efter 27-årig række over et navn

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment